Mașină vandalizată de un vecin supărat

3.055

Un antreprenor din Cotu-Vameș s-a trezit, luni seară, cu mașina vandalizată, la câțiva pași de sediul firmei. Cătălin Jeleriu parcase mașina pe domeniul public, în fața gardului unui vecin și plecase de lângă autoturism de zece minute, când a fost chemat de o altă vecină, care i-a spus că s-a întâmplat ceva cu mașina.

Autoturismul fusese stropit cu un lichid negru, iar pe parbriz fusese aruncat cu excremete de animal. Și nu doar atât, parbrizul era crăpat, fie din forța lovitorii, fie pentru că printre execrementele de animal ar fi fot și o piatră.

Polițiștii criminaliști din cadrul Poliției municipiului Roman au venit la fața locului, au făcut fotografii și au notat informațiile esențiale pentru anchetă, apoi s-au întors la sediu pentru audieri. În tot acest timp, oamenii din sat, care locuiesc în zonă, se gândesc cu neliniște că oricine poate cădea victimă persoanei care a vandalizat mașina.

Presupunerea oamenilor că vecinul în fața căruia a parcat omul de afaceri sunt suținute și de faptul că gardul și mai multe plante sunt pătate cu același tip de lichid ca cel de pe mașină, indicând direcția din care au fost aruncate. Bărbatul care este bănuit de comiterea faptei și-a ”adjudecat” și acostamentul din fața gardului său, pe o anumită porțiune el punând mai multe pietre pentru ca nimeni să nu parcheze mașina, în ciuda faptului că autorităile locale i-au explicat că acela este domeniu public.

Localnicii susțin că bărbatul nu se află la primul conflict și că la baza disensiunilor s-au aflat, de fiecare dată, motive puerile. Polițitii au deschis dosar penal pentru distrugere și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult