Zeci de infracțiuni

de | 11/07/2017 | Județean, Social

În perioada 19 iunie – 9 iulie, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și transporturi au acționat în dispozitivele de ordine și siguranță publică alături de jandarmi, pe raza județului Neamț. Echipele operative au intervenit la peste 1.000 de sesizări prin apelul unic de urgență 112, fiind aplanate stările conflictuale în 411 de situații în care s-a conturat existența unei infracțiuni.

În perioada 19 iunie – 9 iulie, polițiștii s-au sesizat din oficiu în 54 de cazuri cu privire la săvârșirea unor infracțiuni, fiind demarate anchete pentru probarea activității infracționale și au prins în flagrant 33 de persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor. De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, în această perioadă au fost dispuse șapte măsuri privative de libertate față de persoanele anchetate. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat și încarcerat 13 persoane urmărite național. În perioada de referință, pe raza județului Neamț, nu s-au înregistrat accidente rutiere soldate cu decesul persoanelor implicate, fiind înregistrate opt accidente grave.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.