Fotbaliștii romașcani se încălzesc pentru noul an competițional

de | 12/07/2017 | Local, Sport

Echipa de fotbal CSM Roman a prezentat noutățile pentru campionatul 2017 – 2018. La conferința de presă organizată miercuri, 11 iulie, la stadionul Moldova, a fost prezent și cel mai nou membru al lotului, un fotbalist care tocmai a semnat cu echipa romașcană. Lotul grupării din orașul mușatin nu este complet 100%, dar noile transferuri se vor anunța în curând.

Gabriel Tapu antrenor fotbal CSM Roman 3978

Este un camionat care se anunță foarte greu, un campionat pe care îl începem cu speranță, cu seriozitate, cu gânduri cât mai bune, cu gânduri pozitive și eu că acestea vor duce la o prezență foarte bună a noastră în campionat și clasare cât mai sus în această ediție de campionat. Stafful tehnic pe care l-am prezentat și conducerii clubului CSM Roman este același din anii trecuți, cu care am colaborat, zic eu, foarte bine: antrenor secund – Iosif Susanu, medicul echipei – domnul doctor Borodea Mihai, un medic cu o vastă experiență în domeniul sportului, care ne ajută de foarte mult timp, Drugă Sava – maseurul echipei și Bortaș Sorin – magazioner și întreținere bază sportivă.”

Gabriel Țapu, antrenor CSM Roman

Conducerea CSM Roman va pune accent, și de acum înainte, tot pe tinerii fotbaliști care se formează în cadrul Liceului cu Program Sportiv Roman.

Marcel Benchea 3983

Am căutat, de când suntem în această formulă, să promovăm și să aducem copiii care să facă performanță, de la Liceul Sportiv. Și nu ascund că, atunci când am avut una din condițiile pe care trebuia să le îndeplinească sportivii pentru a intra în programul de echipe și să facă parte din acest grup a fost și au avut prioritate jucătorii și sportivii care au venit de la Liceul Sportiv, care sunt romașcani, din zona metropolitană, copii care, într-adevăr, și-au dorit și doresc să facă sport de performanță. În cea ce privește lotul de jucători, cum spunea și domnul Țapu Gabriel, suntem în propoție de 85-90% cu lotul spre finalizare. Mai avem câteva discuții.”

Marcel Benchea, director CSM Roman

Marin Marian, cea mai recentă achiziție a CSM Roman, este un produs 100% romașcan, a plecat din 2007 de la FC Laminorul, spre ligile superioare și acum a revenit acasă.

Marin Marian fotbal CSM Roman 3965

Sunt bucuros că m-am întors, după zece ani în care am umblat în diversele orașe și am colindat un pic țara asta. Îi cunosc foarte bine pe băieții de aici, pe domnii din conducere și m-am interesat mereu ce se întâmplă aici la Roman, eu fiind și romașcan de origine. Sper să-mi aduc din plin contribuția și aportul la îndeplinirea obiectivelor care le avem trasate și să aducem cât mai multă lume la stadion prin evoluțiile noistre, să practicăm un fotbal frumos și să facem performanță.”

Marian Marin, jucător CSM Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.