Picnic în Parcul Municipal

de | 17/07/2017 | Local, Social

Primăria ne invită la picnic. Nu la foișoarele din ștrand, cum am putea crede, ci în Parcul Municipal. Invitația este pentru duminică, 23 iulie, iar cei care vor să meargă la picnic se pot pregăti cu pături, hamace, dar și cu ceva de citit.

Vom amenaja o zonă din Parcul Municipal acolo unde romașcanii vor putea veni cu pături, hamace, saltele, cu tot ceea ce romașcanii consideră necesar pentru a putea petrece o duminică relaxantă în Parcul Municipal. Vom crea și o zonă de alimentație publică, acolo unde vom lua legătura și cu câțiva comercianți din zona Romanului pentru a amenaja standuri cu mâncare, o zonă și de cocktail-uri, astfel încât toți care vin duminică în parc să poată profita de o zi frumoasă și să o petreacă împreună cu familia la picnic.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Administrația locală vrea să organizeze și o tombolă, iar câștigătorii să fie premiați cu saltele cu aer. La foișorul din parc sunt invitați să cânte artiști locali, dar Primăria nu-i va plăti pe aceștia, așadar, cine va dori, va face… voluntariat.

Și, de asemenea, dorim să lansăm și o blibliotecă urbană în aer liber, acolo unde să amenajăm două rafturi cu cărți, fiecare să poată veni, să ia o carte, să o citească, să o aducă înapoi; eventual chiar să putem genera un schimb de cărți, cei care au citit o carte sau care doresc să ofere cărți spre a fi citite să le poată aduce în această zonă.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.