Iulian Bulai: ”Domnule Leoreanu, forțați nota și degradați instituția cetățeanului de onoare”

486

Proiectul de  hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare fostului primar al municipiului Roman și actualului deputat Laurențiu Leoreanu, a ajuns în atenția opiniei publice naționale. Site-ul adevărul.ro a găzduit o opinie a deputatului USR iulian Bulai.

Parlamentarul USR critică proiectul de hotărâre și susține că timpul este cel care trebuie să decidă dacă Laurențiu Leoreanu merită sau nu acest titlu.

Cu toate că a avut o contribuţie majoră în dezvoltarea municipiului Roman, domnul Leoreanu nu este nici om de cultură, nici sportiv şi nici om de afaceri, ci fost primar al municipiului eliberat din funcţie acum 6 luni, actual deputat şi vicepreşedinte PNL. Aşadar, despre ce onoare vorbim? Personal, mi se pare o absurditate ca fiind preşedinte PNL Roman, deci lider peste consilierii locali care formează majoritatea în Consiliul Local Roman, să devii cetăţean de onoare cu votul CL. Eu cred altceva, că domnul Leoreanu a cerut personal să fie numit cetăţean de onoare, nu a putut cât a fost primar şi o face acum prin metoda aceasta. Domnule Leoreanu, forţaţi notă şi degradaţi instituţia cetăţeanului de onoare.”

Iulian Bulai, deputat USR

Articolul integral îl puteți citi pe adevărul.ro.  Reamintim că proiectul de hotărâre prin care Laurențiu Leoreanu este propus pentru a fi cetățean de onoare al municipiului Roman se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare de luni, 31 iulie. În decembrie 2016, beneficiile unui cetățean de onoare au fost înmulțite, în urma unui proiect de hotărâre inițiat de primarul de atunci – Leoreanu.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult