Salvată de la înec

de | 31/07/2017 | Local, Social

O femeie care a mers la iarbă verde și a vrut să se răcorească a fost la un pas de moarte. S-a întâmplat în Sagna, zona fiind una încare au mai avut loc evenimente nedorite. Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat duminică, 30 iulie, în jurul orei 14.24, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că o femeie de 33 de ani este posibil să se înece în râul Siret, în dreptul localității Sagna.

La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de capacitate mică și o barcă pneumatică din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Echipajul a intervenit pentru transportul persoanei de pe malul Siretului la ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean. Din fericire, femeia a fost scoasă la mal de cetățeni, înainte ca pompierii romașcani să ajungă la locul solicitării.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.