presshub.ro: Ce clădiri monument istoric în stare de degradare se află în administrarea RAAPPS în București. Regia spune ca a început demersurile pentru reabilitarea lor

de | 03/08/2017 | Orașul uitat

Imobilele RAAPPS ale căror fațade necesită lucrări de renovare sunt: – clădirea din strada Stavropoleos nr. 6 – actualul sediu al Autorității Electorale Permanente. Clădirea este monument istoric (construită la sfarțit de secol XIX – început de secol XX) și a găzduit, în trecut, Banca de Credit Român. – clădirea din strada Eugen Carada nr. 1 și strada Eugen Carada nr. 3 – sediul Biroului de carte funciară Sector 1. Clădirea este monument istoric construit în anul 1910 și este sediul fostei Bănci de Comerț Exterior. –     Strada Ion Câmpineanu nr. 3 A – clădirea găzduiește sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov, precum și un sindicat al salariaților Curții de Conturi. La clădire se lucrează în prezent, fiind șantier în lucu. Pe fațadă sunt căteva plăcuțe cu “Atenție, cade tencuiala!”  Clădirea nu este monument istoric. –     Aleea Modrogan nr….

Citește tot articolul!

Acest articol a fost realizat în cadrul programului ”Orașul uitat. Dă viață monumentelor!”, derulat de Freedom House România, în parteneriat cu HotNews.ro, înRoman.ro, Viața Liberă, Info Sud-Est, Vrancea24.ro, Ziarul de Iași, BanatulAZI, Știri din Banat, Expres de Banat.
orasul uitat 1

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.