Începe turneul „Roman Vodă Mușat”

de | 09/08/2017 | Local, Sport

A zecea ediție a turneului de handbal feminin ”Roman Vodă Mușat” se va desfășura săptămâna viitoare. Activitatea sportivă va avea loc în perioada 18 – 20 august, adică la sfârșit de săptămână, și va cuprinde mai multe meciuri între echipele care vor participa la această competiție.

Până la această oră și-au anunțat prezența la Roman trei echipe din țară. Este vorba despre Clubul Sportiv Măgura Cisnădie, CS Rapid Metrou București și CSU Danubius Galați. Bine-nțeles, acestora li se adaugă echipa gazdă, CSM Roman.

Pentru organizarea acestui turneu, administrația locală a alocat un buget de 10.000 de lei. Suma a fost aprobată de consilierii locali în cea mai recentă ședință a legislativului romașcan, din data de 31 iulie.

Pentru CSM Roman, aceste turneu reprezintă o bună pregătire pentru meciurile grele care vor începe din septembrie: pe 6 septembrie, CSM Roman va debuta cu FC Zalău în sezonul 2017 – 2018, iar pe 9 sau 10 septembrie se va juca, tot la Roman, primul meci din cupa EHF.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.