Conferințe pentru doamne: „Femeia, între putere și feminitate”

de | 11/08/2017 | Actualitate, Local, Social

Cătălina Popescu, om de marketing cu peste zece ani de experiență și organizator de evenimente, dă startul unei serii de evenimente special concepute pentru femei, în cadrul cărora doamnele sunt invitate într-o călătorie de descoperire a răspunsurilor, de depăşire a neliniştilor şi de împlinire a dorinţelor de a şti mai multe despre ele.

Seria de evenimente <Femeia, între putere şi feminitate> (FPF), s-a născut din necesitatea aducerii unor experţi în diferite arii de interes pentru femei în general, dar mai ales pentru mămici, în Român neexistând acest canal de informare, atât de important pentru comunitate. În cadrul evenimentelor marca <Femeia, între putere și feminitate> vor fi dezbătute subiecte ca: dezvoltare personală, comunicare în cuplu, naştere naturală, alăptare, nutriţie, astrologie sau tehnici de îngrijire personală.”

Cătălina Popescu, organizator

În agenda evenimentelor sunt cuprinse workshop-uri şi dialoguri directe între participanţi şi specialiştii cu o vastă experienţă în domeniile amintite.

Prima întâlnire din cadrul seriei de evenimente „Femeia, între putere şi feminitate”, va avea loc pe 17 august, la Lion Restaurant&Pub, începând cu ora 17.30. Denumit „Despre naşterea conştientă şi împlinită”, workshopul este ţinut de Oana Sofron, educator prenatal, şi va avea ca teme de discuţii sarcina şi naşterea conştientă, decizii asumate în urma informării temeinice.

Au răspuns mai iniţiativei FPF: Adriana Maria Robu – doctor în comunicare, Mihaela Totir – astrolog, Amedeia Neamţu – autoare de cărţi pentru copii, Mădălina Tarzila – expert în îngrijire, Diana Mădălina Georgescu – nutriţionist.

Am dorit să organizez aceste evenimente în Roman pentru a le oferi femeilor acces la informații de calitate, aduse chiar de experți în domeniile de interes pentru noi. Romanului îi lipsesc specialiști în anumite arii pe care vreau să îi aducem din alte orașe. Cred cu tărie în puterea pe care o poate oferi acest tip de evenimente. Aici, femeile vor putea să își răspundă la multe întrebări, să obțină suport din partea grupului și să învețe multe tehnici necesare. În urmă cu doi ani, am organizat la Roman evenimentul caritabil „11even experiences”. Am înțeles atunci cât de importante sunt astfel de întâlniri pentru comunitate și iată că, începând cu 17 august, vom putea să le oferim femeilor un alt loc de întâlnire și discuții.
Le așteptăm pe doamnele din Roman să învățam împreună. Lor le sunt dedicate aceste evenimente. Această iniţiativa nu ar fi putut prinde contur fără sprijinul partenerilor Lion Restaurant&Pub şi Băcănia cu Dichis.”

Cătălina Popescu, organizator

Înscrierile pentru eveniment se fac pe pagina de Facebook Femeia, între putere şi feminitate, la telefon 0741.091.668 sau pe e-mail, la adresa catalinapopesku@gmail.com. Locurile sunt limitate (15/eveniment).

[add_single_eventon id=”28364″ show_exp_evc=”yes” ]

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.