Mașină răsturnată pe E85, neasigurare la schimbarea direcției de mers (foto)

de | 11/08/2017 | Actualitate, Rural

Traficul de pe E85, și-așa îngreunat din cauza minivacanței de Sfânta Maria, a fost afectat, vineri după-amiază, de un accident rutier.

În afara localității Traian, o șoferiță care avea direcția de mers spre Iași a vrut să vireze la stânga, spre un drum secundar – care ducea la Săbăoani, de pe banda întâi a drumului european. Virarea a fost cu ghinion, fiindcă mașina condusă de femeia care voia să ajungă la Săbăoani a lovit o altă mașină, cu numere de Suceava, care se deplasa în aceeași direcție de mers, dar pe banda a doua a șoselei.

În urma accidentului, autoturismul cu numere de Suceava s-a răsturnat în câmp, iar ambele persoane din autovehicul au fost rănite. Una a fost transportată la Spitalul de Urgență Roman, iar cealaltă a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Facem cercetări în cazul unui accident rutier în urma căruia au rezultat două victime rănite ușor. Este vorba de o neasigurare la schimbarea direcției de mers, pe drumul european E85. Sunt două autoturisme implicate, unul din zona Romanului, unul în tranzit, din Suceava. În urma cercetărilor efectuate vom stabili cu exactitate vinovăția și vom propune soluții prin Parchetul Roman.”

comisar șef Valentin Băetanu, șeful Biroului Rutier Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.