Vineri, încă o dezinsecție în oraș

de | 17/08/2017 | Administrație, Local

A treia dezinsecție în oraș din acest an va avea loc vineri, 18 august, între orele 07.00 și 11.00. La fel ca precedentele acțiuni și de data aceasta se va folosi un avion, scopul fiind combaterea populațiilor de insecte purtătoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort.

În zilele menționate, rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar Primăria Roman şi SC Flaicor Serv SRL sunt absolvite de orice responsabilitate. Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide şi care fac parte din grupa III de toxicitate” – comunicat Primăria Roman.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.