Zi cu ceasuri rele – trei accidente în câteva ore

de | 23/08/2017 | Actualitate, Local

Marți a fost zi cu trei ceasuri rele în Roman. Trei accidente rutiere au avut loc într-un interval de nici cinci ore.

Primul eveniment rutier s-a petrecut la ora 10.50, pe strada Oituz. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 27 ani din comuna Valea Ursului se deplasa cu un autoturism pe strada Oituz, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a accidentat ușor un biciclist de 58 ani din Roman, care se deplasa regulamentar pe partea carosabilă.

O oră mai târziu, un accident pe E85 sugruma traficul în zona Dedeman. O femeie de 35 ani din comuna Boghicea a vrut să iasă din parcarea magazinului pe europeană, nu a acordat prioritate de trecere și s-a ciocnit de  un autoturism care se deplasa regulamentar. Polițiștii au constatat că șoferul autoturismului care se deplasa regulamentar, un bărbat de 48 ani din județul Iași, se afla sub influența alcoolului. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 48 ani a fost rănit ușor.

Al treilea accident a fost anunțat în jurul orei 15.10, Poliția municipiului Roman fiind sesizată de Centrul de Primiri Urgențe Roman despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 62 ani din municipiu, care a precizat că a fost victima unui accident rutier. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 44 ani din Roman conducea un autoturism pe Aleea V. Lupu din Roman a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla oprit in fața sa. După producerea accidentului, bărbatul de 44 ani a plecat de la fața locului fără a sesiza evenimentul rutier, fiind ulterior identificat și depistat de către polițiști. Victima, bărbatul de 62 ani, se afla in autoturismul oprit și a fost rănit ușor.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.