Foto: Incendiu la florăria Stil din cartierul Favorit

54

Pompierii romașcani au avut o intervenție dificilă joi după-amiază. La florăria Stil din cartierul Favorit a izbucnit un incendiu ce risca să se propage la apartamentele de la etaj sau la spațiile comerciale din vecinătate.

În jurul orelor 18.20 am fost solicitați prin dispecetarul 112 pentru a interveni la un incendiu produs în municipiul Roman, la intersecția străzilor Roman Mușat și Sucedava, la un spațiu comercial. Ne-am deplasat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul era propagat în spațiul comercial cu pericol de extindere la spațiile vecine. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

plutonier adjutant șef Iulian Lazăr, șef gardă de intervenție

Pompierii au intervenit mai bine de o oră și, din cauza fumului gros, nu au putut intra în spațiu decât cu mască și tub de oxigen. Nici așa nu le-a fost ușor, iar informațiile oferite de proprietarul afacerii s-au dovedit prețioase pentru orientarea în interior.

Pentru a fi siguri că incendiul nu are și alte efecte, salvatorii au întrebat proprietarii apartamentelor de deasupra dacă intră fum pe undeva sau dacă sunt alte semne care ar indica extinderea.

O cauză probabilă a izbucnirii incendiului este un scurt circuit electric, dar atât pompierii cât și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact de la ce a pornit totul.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult