A fost distracție și sport la Fit for life

de | 29/08/2017 | Actualitate, Local, Sport

Fit for life, un eveniment de promovare a sportului și a mișcării în aer liber, a oferit câtorva sute de romașcani posibilitatea de a face sport împreună cu tineri inimoși. evenimentul a fost organizat de un grup de tineri care au participat, în urmă cucâteva luni, la proiectul Grow, acolo unde au învățat cum să implementeze, la rândul lor, proiecte cu impact în comunitate.

Așa a luat naștere prima ediție a Fit for life, activitatea care s-a desfășurat sâmbătă și duminică în Parcul Municipal Roman. Organizatorii ar fi vrut ca tinerii din oraș să fi fost mai interesați de eveniment.

„Evenimentul a fost o reușită din punctul meu de vedere. În primul rând, ne-a bucurat implicarea voluntarilor și faptul că fiecare a dat tot ceea ce a avut mai bun pentru ca toate lucrurile sa iasă. În cele două zile am aproximat ca având peste 300 participanți la activități. Ceea ce ne-a dezamăgit puțin a fost faptul că prezența tinerilor nu a fost așa cum ne-am așteptat, însă copiii și adulții le-au ținut locul cu brio. Lumea a venit, chiar auzeam discuții pe bancă între oameni despre cât de mult le-a plăcut. A fost un weekend reușit, iar petrecerea de karaoke de la final a încheiat evenimentul nostru frumos.”

Matei Victor, organizator

Reprezentanții administrației locale promit că vor susține și alte inițiative ale tinerilor din oraș

Fit For Life 2017 8080 Roxana Iorga

„Tinerii sunt foarte deschiși, au venit cu multe proiecte, nu este primul proiect pe care îl susținem. Suntem bucuroși că promovarea pentru mișcare, sănătate, vine chiar din rândul lor. Recunoaștem că în Roman e nevoie de astfel de activități, îi susținem din tot sufletul, îi vom sprijini cu tot ceea ce ne va sta în putință. Ne bucurăm că sunt activi și în vacanță, că socializează și se desprind din fața calculatorului.”

Roxana Iorga, viceprimarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.