Un proiect al Primăriei Roman, finalist la etapa națională a Energy Globe Award

6

Microhidrocentrala de pe râul Moldova este unul din cele 15 proiecte finaliste în cadrul competiției naționale Energy Globe Award, susținută de E.ON România, o competiție prin care sunt încurajate proiectele și ideile pentru asigurarea independenței energetice.

Cele 15 proiecte, printre care cel de la Roman și o idee a unei firme Piatra-Neamț, au fost selectate dintr-un total de peste 160 de proiecte din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înregistrate pe platforma energyglobe.ro

După analizarea fiecărui proiect în parte, membrii juriului au întocmit o listă scurtă cu cele mai bune trei proiecte în fiecare dintre cele cinci categorii, iar ulterior dintre acestea le vor alege pe cele care vor câştiga respectivele categorii. De asemenea, rolul juriului va fi să nominalizeze câştigătorul general al competiţiei, cel care va reprezenta România la etapa internaţională a Energy Globe Award de anul viitor. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei gale organizate în luna octombrie la Bucureşti.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.