Fotbal CSM Roman: victorie categorică în primul meci acasă

de | 09/09/2017 | Local, Sport

Vineri, 8 septembrie 2017, echipa de fotbal CSM Roman a evoluat pentru prima dată în acest sezon acasă, în compania AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul a fost unul disputat atât pe teren cât și în tribune, cei aproape 100 de spectatori vociferând deseori la deciziile arbitrului central.

Echipa romașcană, condusă de antrenorul Gabriel Țapu, a evoluat cu încredere în ciuda faptului că li s-a anulat un gol, meciul terminându-se cu un categoric scor 4-1 în favoarea gazdelor. Trei goluri au fost marcate de Mădălin Popa (în minutele 14, 33 și 60), celălalt gol fiind marcat de Marian Marin în minutul 25.

fotbal CSM Roman Madalin Popa

Mădălin Vasile Popa, mijlocaș CSM Roman

CSM Roman va juca următorul meci din ligă pe 16 septembrie, acasă la ACS Olimpic Cetate Râşnov, dar până atunci va primi pe terenul din Roman vizita echipei de liga a II-a Știința Miroslava. Meciul se va desfășura miercuri, 13 septembrie, de la ora 16:30 și va conta pentru turul al treilea din Cupa României.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.