O primărie rurală din Neamț caută ghid turistic. Locuri de muncă în instituții din Neamț

24

Opt instituții din județul Neamț au scos la concurs, în această perioadă, posturi pentru ocuparea unor locuri de muncă vacante. Un loc de muncă… inedit ce apare vacant se află la nivelul Primăriei Tarcău, administrația publică locală din comuna respectivă fiind în căutarea unui ghid de turism.

Cei interesanți de acest loc de muncă trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, certificat de calificare profesionala în domeniu/certificat de atestare ca ghid/tehnician în turism sau echivalent și vechime în muncă necesară: minimum șase luni. Data limită pentru depunerea dosarelor este 21 septembrie 2017, ora 15:00; pe 29 septembrie 2017, ora 10.00, va avea loc proba scrisă; interviul se va desfășura pe 4 octombrie 2017, ora 10.00.

Alte posturi vacante sunt:

Informații suplimentare despre condițiile specifice fiecărui loc de muncă vacant se pot obține de la instituția publică ce are calitatea de angajator, fie online, fie la sediul acesteia.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult