Transport gratuit pentru pelerinii la Sfânta Parascheva

de | 01/10/2017 | Actualitate, Local, Religie

Romașcanii care doresc să meargă la Iași, să se închine moaștelor Sfintei Parascheva cu ocazia zilei în care este sărbătorită această sfântă în calendarul ortodox, au la dispoziție o modalitate de a ajunge gratuit la Mitropolie.

Administrația locală pune la dispoziție mijloace de transport special pentru acest pelerinaj.

Ca-n fiecare an, Primăria municipiului Roman asigură transport gratuit romașcanilor care doresc să meargă să se roage la moaștele Sf. Parascheva, sărbătorită pe 14 octombrie, la Catedrala Mitropolitană din Iași. Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie, până pe 13 octombrie, la Biroul Evenimente din cadrul Primăriei municipiului Roman, la adresa de e-mail evenimente@primariaroman.ro sau la numărul de telefon 0233.208.621. Primăria municipiului Roman va asigura gratuit transportul dus-întors de la Roman la Iași.

Anul acesta, alături de moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Iași vor fi aduse spre închinare și moaștele Sfintei Mare Mucenițe Tecla.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.