„Verde la educație pentru circulație”

de | 01/10/2017 | Actualitate, Național

Poliția Română și Lidl au dat „Verde la educație pentru circulație”, printr-o nouă lecție de educație rutieră. S-a întâmplat sâmbătă, 30 septembrie, când parcarea fiecărui supermarket Lidl din țară a devenit loc încare polițiștii au predat educație rutieră copiilor.

Este al cincilea an al acestei campanii care își propune să contribuie la educația rutieră a copiilor, scopul fiind unul pe termen lung, anume reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați cei mici.

Lecția a debutat cu o sesiune teoretică, în care cei mici au aflat informații despre semnele de circulație, apoi a continuat cu o sesiune interactivă, prin care fiecare copil a avut șansa să învețe direct de la polițiști care este comportamentul unui pieton exemplar în trafic.
Totodată, cei mici au primit mai multe premii pentru participarea activă la lecție.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.