Reținut pentru furturi în Roman, căutat de nemți și judecat de instanța din Onești

de | 06/10/2017 | Justiție, Local

Un bărbat care a furat o sumă importantă dintr-o sală de jocuri a fost reținut joi, 5 octombrie, de polițiștii romașcani. Bărbatul de 43 de ani, din Roman, era în vizorul oamenilor legii fiind bănuit că pe data de 22 august ar fi sustras dintr-o autoutilitară un aparat GPS auto în valoare de circa 300 lei şi că în seara zilei de 2 aprilie ar fi sustras dintr-o sală de jocuri, profitând de neatenţia operatoarei, suma de 5.300 lei.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reţinerii preventive pe 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Roman cu propunerea de arestare preventivă.

Totodată s-a stabilit că bărbatul posedă un mandat de arestare european, emis de statul german, mandat care este temporar suspendat până la soluţionarea unei alte cauze de furt aflată pe rolul Judecătoriei Oneşti, judeţul Bacău.​

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.