Care va fi valoarea taxelor și impozitelor locale în 2018

de | 11/10/2017 | Administrație, Local

Primăria municipiului Roman a lansat spre consultare publică cuantumul taxelor și impozitelor locale pentru anul viitor. Documentele privind nivelul taxelor și impozitelor locale și cel privind reducerea la plată a impozitului pe locuință și terenul aferent au fost postate pe siteul Primăriei Roman luni, 9 octombrie; propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la aceste proiecte pot fi depuse până la data de 24 octombrie la Biroul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Roman sau pe adresa de email  ditl@primariaroman.ro.

Cele două documentele arată o păstrare a taxelor și impozitelor locale la valoarea din 2017, singurele influențe fiind acolo unde sistemul de referință este salariul minim pe economie, așa cum este în cazul acordării reducerilor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.