„S-a supărat” pe firele de cablu și electrice

de | 25/10/2017 | Actualitate, Rural

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Români au fost sesizați marți seară despre faptul că un autocamion care circula pe DJ 155I, pe raza satului Goșmani din comuna Români a agățat cu bena de la semiremorcă firele de electricitate și cablu TV de la mai mulți stâlpi de pe raza satului și a plecat de la fața locului.

Imediat după sesizare, o echipă operativă a depistat în trafic conducătorul autocamionului, un bărbat de 46 de ani, din Ialomița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au reținut permisul de conducere conducătorului auto, care este cercetat în stare de libertate pentru savarșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.