Video: Furt din buzunare executat în câteva secunde

de | 26/10/2017 | Actualitate, Local

O femeie din Tămășeni a rămas fără telefonul mobil pentru că a vrut să facă o faptă bună. Angelica D. a venit marți, 24 octombrie, în oraș; după ce și-a bifat toate chestiunile pe care le avea de rezolvat, s-a gândit să treacă și să salute o prietenă.

Vezi înregistrarea video la final de articol!

Aveam mai multe locuri în care să merg, mai multe probleme de rezolvat. După ce mi-am terminat treaba am trecut pe la o prietenă a mea care lucrează la un magazin din centrul orașului, lângă Casa de Cultură. Ea era într-o stare destul de proastă fiindcă avea o durere de stomac. Atunci, eu m-am oferit să mă duc să cumpăr ceva de mâncare. Am mers la magazin, am cumpărat cornuri și m-am întors la prietena mea. Atunci m-am căutat în buzunar și am realizat că nu am telefonul. Prietena mea m-a sunat și telefonul era deja închis”, povestește Angelica D.

După ce a înțeles ce s-a întâmplat, femeia a luat legătura cu reprezentanții magazinului, iar aceștia i-au pus la dispoziție imaginile de pe camera de supraveghere. Spre neșansa ei, în momentul în care a oprit pentru a lua imaginile, Poliția Locală a venit să o amendeze pentru parcare neregulamentară.

Am parcat lângă magazin, pe partea hașurată. Da, nu este loc de parcare acolo, tocmai de aceea am stat puțin. Dar este foarte deranjant să observi cât de prompți sunt polițiștii locali atunci când amendează șoferii, dar cât de puțin se implică în asemenea cazuri. Nu este primul caz de furt din zonă, au mai fost și altele, unele mediatizate, unele nu. Am vrut să fac public ceea ce mi s-a ntâmplat pentru ca polițiștii să fie mai activi și când vine vorba de protejarea cetățenilor, nu doar când împart amenzi.

Imaginile au ajuns și la polițiștii romașcani. Aceștia au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru descoperirea tinerei care a furat telefonul și a celor care par a fi complici. Oamenii legii recomandă atenție sporită la bunurile personale, mai ales că hainele groase ne pot împiedica să realizăm imediat că suntem ținta unor hoți.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.