Fără permis și cu numere false

de | 08/11/2017 | Actualitate, Rural

O patrulă de poliție din cadrul Postului de Poliție Gherăești a observat, marți dimineață, un autoturism de teren care se deplasa dinspre strada Moldovei spre centrul comunei Gheraesti și care avea o traiectorie sinuoasă.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani din Gherăești, al cărui permis de conducere era reținut din iulie 2017. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis infracțiunea de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere reținut în cursul luniilor august și octombrie.

Polițiștii au verificat și autoturismul condus, constatând că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism, diferit de cel oprit în trafic.

In cauză polițiștii au demarat cercetările atât sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis de conducere cât și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de inmatriculare false. Ca urmare a administrării probatoriului, conducătorul auto a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore, urmand a fi prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.