Luni și marți, restricții de circulație pe E85

de | 08/11/2017 | Local, Util

Luni și marți, circulația pe drumul european E85 va fi restricționată la ieșirea din Roman. Pe tronsonul de trecere la nivel cu calea ferată de la ieșirea din oraș spre Iași și Suceava se va interveni pentru lucrări de întreținere.

Solicitarea de intervenție a venit din partea unei firme private care operează pe calea ferată.

Operatorul care folosește linia ferată a CFR pentru transport de persoane a solicitat ca luni și marți, 13 și 14 noiembrie, în intervalul orar 8.30 – 14.00, să permitem intervenția la calea ferată pentru înlocuirea unor șuruburi care țin plăcile de cauciuc dintre liniile de cale ferată. Vom profita și noi de aceste restricții de ciruculație, fiindcă se va circula pe un singur sens, pentru a interveni cu mixtură rece.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Dacă acum se vor face doar intervenții de reparații și întreținere, în primăvară, administrația locală speră să fie efectuate reparații capitale, în cadrul proiectului preluat de la Primăria Roman de Oscar Down Stream.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.