Elev al CNRV, premiul I la Concursul Național „Vrânceanu Procopiu”

de | 20/11/2017 | Educație, Local

Un elev al Colegiului Național „Roman Vodă” s-a întors acasă cu premiul I al Concursului Național „Vrânceanu Procopiu”, concurs de matematică – fizică. Competiția a avut loc la Bacău, la sfârșitul săptămânii trecute.

Au participat patru elevi din județul Neamț, dar cea mai bună clasare este a lui Okukura Andrew Hiroaki, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Roman Vodă”, pregătit de profesorii Marian Ursărescu și Constantin Ostafe. Premiul II a mers la Sebastian Leontică, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Petru Rareș” (pregătit de profesorii Dorel Haralamb și Costică Grigoriu). Ioana Maria Roca, din clasa a XI-a (pregătită de profesorii Grigoruță Oniciuc și Costică Grigoriu), tot de la Colegiul Național „Petru Rareș”, a primit mențiune.

Al patrulea elev nemțean care a participat la la această competiție este Daniel Manole, un rareșist de clasa a X-a (pregătit de profesorii Dorel Haralamb și Camelia Neța).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.