Parcarea din centru va lăsa loc patinoarului

de | 20/11/2017 | Administrație, Local

Atenție, șoferi! Primăria Roman anunță că, începând de joi, 23 noiembrie, de la orele 13.00, Poliția Locală Roman va începe demersurile pentru degajarea autoturismelor din parcarea de lângă Colegiul Național Roman Vodă, pentru ca pe 24 noiembrie să poată fi predat amplasamentul firmei care va amenaja patinoarul în aer liber și va organiza un târg de Crăciun. Așadar, în următoarele trei luni, parcarea în cauză nu va mai reprezenta o opțiune pentru staționare.

Patinoarul, care va avea 35 pe 15 metri, va deveni funcțional începând cu data de 1 decembrie 2017 și va fi demontat pe data de 28 februarie 2018. Firma va asigura 150 de perechi de patine de gheață, pentru a fi închiriate de cetățeni.

Pe 30 noiembrie se va porni iluminatul ornamental de pe arterele din oraș, urmând ca, la mijlocul lunii decembrie, să se aprindă și instalațiile din parcul din fața Primăriei municipiului Roman și din laterala Casei de Cultură.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.