Festivitățile dedicate zilei naționale încep la 11.00. Ce evenimente vor mai fi vineri

de | 29/11/2017 | Actualitate, Local

Ziua națională a României va fi sărbătorită la Roman cu fast, așa cum se obișnuiește în fiecare an. Programul festivităților dedicate zilei naționale va începe vineri la ora 11.00, iar la eveniment sunt invitați toți romașcanii. Pe lângă oficialități locale și centrale, anul acesta va participa la parada de ziua națională și o delegație din țara vecină.

Vom avea și o delegație din orașul Ștefan-Vodă, din Republica Moldova, oraș cu care municipiul Roman este înfrățit. Am considerat că este un moment potrivit, tocmai pentru a marca cum se cuvine marea unire de la 1 decembrie 1918. Iar după depunerea coloanelor și defilarea gărzii de onoare, participanții vor putea servi din produsele tradiționale și o băutură caldă. După ce se vor termina toate acestea, invităm romașcanii la deschiderea oficială a Sătucului lui Moș Crăciun, inclusiv a târgului de Crăciun, un loc unde sperăm ca romașcanii să aibă posibilitatea să cumpere produse tradiționale și specifice acestei perioade.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.