Preotul Ioan Antoci a intrat în rândul călugărilor

de | 06/12/2017 | Local, Religie

Unul din oamenii cei mai ”curați” care au purtat haina preoțească la Roman a ales să-și trăiască ultimii ani de viață în chilia Mănăstirii Chiajna, de lângă București, titrează Roman24.ro.

Preot misionar la Spitalul Municipal de Urgență Roman, cel care a acordat asistență religioasă multor bolnavi și a contribuit la ridicarea multor lăcașuri de închinăciune din Roman, a ales să se călugărească, după moartea celei care i-a fost tovarășă de viață. Ioan Antoci a primit binecuvântarea arhierească a PS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, pentru a ieși din Eparhia Romanului și a intra în Eparhia Bucureștiului, în jurisdicția canonică a căreia se află Mănăstirea Chiajna, acolo unde preotul romașcan va fi ”ras în monahism”, în ziua de 6 decembrie și va purta numele de Nicolae.

Citește întreg articolul pe roman24.ro.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.