Radu Samson conduce USR Neamț

71

USR Neamţ şi-a ales noua conducere, sâmbătă, 9 decembrie, la Piatra Neamț, în prezenţa delegaţilor din toate filialele locale ale partidului. Romaşcanul Radu Samson, fost candidat la Primăria Roman, va conduce filiala din poziţia de preşedinte, secondat de vicepreşedinţii Ovidiu Stoian (Piatra Neamţ) şi Gheorghe Sauciuc (Tîrgu Neamț). Totodată, în Biroul Judeţean au mai fost aleşi, ca membri, Gheorghe Iortoman şi Bogdan Sava.

La aceeaşi Conferinţă au fost aleşi şi membrii care vor face parte din Comisia de Arbitraj şi din Comisia de Cenzori, potrivit statutului. Conferinţa filialei județene a USR Neamț a fost convocată de deputatul Iulian Bulai, fost preşedinte al organizaţiei, care s-a retras din această funcție pentru a oferi ocazia dinamizării filialei judeţene Neamţ sub conducerea unui membru local. În urma alegerilor, deputatul Iulian Bulai a rămas simplu membru în cadrul USR Neamț.

A fi președinte de organizație județeană a unui partid nu este doar un exercițiu de putere și trebuie cu atât mai puțin să fie un exercițiu de imagine. Conducerea organizației județene USR Neamț este pentru mine o mare responsabilitate și voi încerca să mă ridic la înălțimea răspunderii care vine cu aceasta. Voi lucra împreună cu întreaga echipă pentru a face din USR Neamț un partener politic de încredere atât pentru cei 7.269 de nemțeni care ne-au onorat cu votul lor la alegerile parlamentare din decembrie 2016, cât și pentru toți cetățenii județului Neamț care caută un partener de încredere în spectrul politic nemțean. Ușa USR Neamț este deschisă oricărui locuitor al județului care dorește să se implice în viața politică și administrativă a comunității locale din care face parte.

Radu Samson, președintele USR Neamț

La cele cinci funcţii de conducere în USR Neamţ au candidat 10 membri, pentru alegerea unuia dintre vicepreşedinţi fiind necesară şi organizarea turului doi, când s-au exprimat voturi pentru candidații Emanuel Simon şi Gheorghe Sauciuc. Și președinția filialei a fost dorită de doi candidați: Ioan Ploscaru şi Radu Samson. În deschiderea conferinţei a intervenit telefonic și preşedintele partidului, Dan Barna.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.