Copil de 15 ani tâlhărit în Parcul Municipal

de | 14/12/2017 | Actualitate, Local

Poliția municipiului Roman a fost sesizată miercuri, 13 decembrie, în jurul orei 13.20, de un minor de 15 ani din comuna Tămășeni, despre faptul că în timp ce se afla în Parcul Municipal, trei persoane necunoscute l-au acostat și, prin violență, l-au deposedat de un telefon mobil și o tabletă în valoare de 1.500 lei.

În urma cercetărilor, suspecții au fost identificați și depistați de polițiști. Cei trei tineri au vârste de 17 ani și 18 ani și sunt din comunele Boghicea (doi dintre suspecți) și Horia (un al treilea suspect).

Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunere de arestare preventivă.

Alți doi suspecți au ajuns în fața magistraților romașcani după ce ar fi plecat din gospodăria unui romașcan cu bunuri în valoare de 2.000 de lei. Cei doi bărbați, de 28 și 36 de ani, ambii din Roman, sunt suspectați că în noatea de 16 spre 17 octombrie au pătruns fără drept în curtea unei locuințe din Roman, de unde au sustras bunuri în valoare de 2.000 lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.