Târg de Crăciun la Neamț: Lucky Dance, Amna și Sore

de | 20/12/2017 | Actualitate, Județean

Târgul de Crăciun aduce pe scenă joi, 21 decembrie, tinerele generații. Începând cu ora 18.00, deschiderea o vor face tinerii muzicieni de la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamţ. Ei vor fi urmaţi de membrii Clubului „Lucky Dance” din Roman.

Apoi, pe scena de la Curtea Domnească vor mai urca membrii orchestrei de alămuri „Adamos Band” din Iaşi şi solistele de muzică pop şi dance, Amna şi Sore.

Adamos Band – a luat ființă în noiembrie 2012 și este alcătuită în totalitate din  absolvenți și studenți ai Universității de Arte „George Enescu”-Iași.  Această formulă este o extensie a formației “Adamos Brass”, fanfară înființată în 2007 de  asis. univ. drd. Liviu-Răzvan Adamachi și a apărut din dorința publicului de a se bucura de o  diversitate mai mare de genuri muzicale. Desăvârșirea artistică a fiecărui membru din  Adamos Band face ca această trupă să ofere o experiență de neuitat oricărui eveniment.
Componența trupei “Adamos Band”: Liviu Adamachi (voce-trombon), Ana-Maria Ababei
(voce), Marian Avasiloaie, Daniel Popa (trompetă), Marius Timpău (chitară), Alexandru
Birlenghea (bass), Răzvan Pîrvu (clape) și Iustin Rusu (percuție).

AMNA – potențialul artistic i-a fost recunoscut încă de la prima piesă, “Tell Me Why” care s-a bucurat de un succes răsunător pe radiourile naționale și internaționale, ocupând primele poziții în tari ca :Albania, România, Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Albania, Tunisia and Armenia. După „Tell Me Why” a urmat single-ul „She Bangs”-un funky mix de beat-uri electronice si instrumente clasice, producția fiind unul dintre superhit-urile verii atât în țară cât și în Spania, Serbia sau Columbia. „Esta Noche”, piesă realizată în colaborare cu senzația muzicală a Poloniei, Borys, a urmat acelasi traseu spre primele poziții din clasamente. „Feel Alone” deja își face simțită prezența în cluburile și radiourile din Europa. În plus, artista a lansat o piesă în colaborare cu artistul columbian Rivera, „Hey Ho”.

SORE – a făcut parte din proiectul „Dolly”, trupă care a lansat piese precum “În Weekend”, “Hei, Tarzan, Tarzan”, “Am capul în nori” și “Dragă Johnny”. Trupa s-a destrămat în 2012, iar Sore a pus bazele proiectului “Crazy Win”, cunoscut pentru melodia “Beautiful Lover”. Sore a jucat în primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata” și a fost parte a grupului muzical “La La Band”. Primul ei single solo se intitulează “Love Is Music”.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.