Zeci de cupluri de romașcani au fost premiate pentru iubirea de jumătate de secol

de | 20/12/2017 | Actualitate, Local

Iubirea trece orice barieră, chiar și cea a timpului. Au demonstrat-o, anul acesta, 57 de cupluri din Roman care au serbat nunta de aur într-un cadru oficial, prin organizarea Primăriei municipiului Roman.

Evenimentul a avut loc miercuri, 20 decembrie, la restaurantul Brăduțul și a reprezentat un moment de relaxare pentru cuplurile care și-au unit destinele în anul 1967. La începutul activității, toți cei prezenți au primit o binecuvântare din partea preoților de la biserica „Sfinții Voievozi”. La finalul TeDeumului a fost citit și mesajul IPS Ioachim Băcăoanul pentru sărbătoriți, apoi primarul Lucian Micu a trecut la premierea cuplurilor de aur, nu înainte de a le spune o poveste despre iubire și timp și de a le mulțumi pentru exemplul oferit.

Mă bucur că avem un moment deosebit din viața dumneavoastră, în care amintirile devin speranță, iar iubirea este viață. dumneavoastră reprezentați timpul și iubirea. Eu vă doresc să vă păstrați în familiile dumneavoastră valorile și, în primul rând, să nu lăsați niciodată iubirea singură. Vă doresc să vă iubiți în continuare,să vă respecați și, mai presus de toate, să constituiți un exemplu pentru cei din jurul dumneavoastră.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Pentru cei mai mulți dintre romașcanii care au ajuns la cinci decenii petrecuți împreună, iubirea a fost însoțită mereu de respect reciproc și toleranță.

Ca amintire a acestui moment, Primăria a oferit fiecuri cuplu o diplomă, o sumă de bani și o fotografie cu primarul. Din partea parohiei „Sfinții Voievozi”, fiecărei perechi i-a fost oferită câte o icoană.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.