Extrădat din Austria pentru a fi internat prin decizie judecătorească

194

Un bărbat de 30 de ani din Dulcești a fost extrădat din Austria și adus în România pentru a ispăși pedeapsa la care a fost condamnat de Judecătoaria Roman.

Bărbatul a fost dat în urmărire internațională, după ce față de acesta s-a dispus, inițial, măsura de siguranță de tratament medical obligatoriu și persoana nu și-a respectat obligațiile. Bărbatul a fost fiind depistat în data de 15 august de autoritățile austriece, fiind preluat de polițiștii români, la sfârșitul săptmânii trecute, spre a fi internat.

Totodată un alt nemțean de 43 de ani, din Piatra Neamț a fost escortat în țară de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale, în data de 20 decembrie. Acesta a fost depistat pe data de 7 octombrie în Franța, pe numele nemțeanului fiind emis un mandat de arestare internațional, în baza condamnării, de către Tribunalul Arad, la zece ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult