Exclusiv inRoman.ro: O retrospectivă în imagini a anului 2017

de | 04/01/2018 | Eveniment, Frontpage, Local

La fiecare început de an privim în urmă și analizăm ce a fost bine sau ce trebuie îmbunătățit. înRoman.ro a lucrat la o analiză în imagini a anului pe care tocmai l-am încheiat. Sunt fotografii de la diferite evenimente din Roman sau din județ, din cadrul campaniilor pe care înRoman.ro le-a derulat pe parcursul anului 2017 sau, pur și simplu, imagini care ilustrează un moment.

Am lucrat la această galerie foto pentru a ne aminti împreună de unele dintre lucrurile care s-au întâmplat într-un oraș (și într-un județ) despre care se spune, de obicei, că este mort și lipsit de viață. Sunt peste 250 de fotografii, iar fiecare imagine în parte face cât o mie de cuvinte.

Ianuarie

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Jpeg

Iunie

Iulie

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca