ApaServ caută electrician

de | 13/01/2018 | Economic, Local

Compania Judeţeană ApaServare nevoie de un electrician. Locul de muncă este în cadrul Sectorului Înmagazinare-Distribuţie la Zona Operaţională Est Roman.

Condiţiile de participare şi relaţiile suplimentare se găsesc pe pagina de internet a Companiei Judeţene Apa Serv S.A., la rubrica “noutăţi” – “ştiri”: https://www.apaserv.eu/index.php?page=noutati sau la tel. 0233-233340, int. 150, Biroul Resurse Umane.
Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie şi CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A. din Piatra Neamţ, str. Lt. Drăghiescu nr. 20, respectiv la Punctul de lucru situat în municipiul Roman, str. Ştefan cel Mare, nr. 259, sau pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 23.01.2018, orele 14:00, urmând ca în aceeaşi dată, până la orele 16:00, să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi.” – anunț ApaServ SA

Concursul pentru ocuparea acestui post va fi organizat în data de 26 ianuarie, începând cu ora 10.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.