Primele consecințe ale rezultelor CSM Roman (handbal): scad salariile jucătoarelor

de | 15/01/2018 | Administrație, Local, Sport

Primarul municipiului  Roman a anunțat că va lua măsuri, după ce echipa de handbal feminin CSM Roman a pierdut duminică, 14 ianuarie, în fața ultimei clasate, CSM Slatina.

Edilul a afirmat că prima măsură se referă la scăderea cu 20% a tuturor contractelor. Alte decizii se vor lua marți, 16 ianuarie, după o ședință a Consiliului de Administrație a Clubului Sportiv Municipal, convocată special din cauza rezultelor din ultima vreme.

Sunt niște eforturi care se fac, echipa este finanțată din bani publici. Iar referitor la plata salariilor, s-a specificat de la început că salariile aferente ultimerlor două luni ale anului 2017 vor fi dați în 2018. Ideea este, iar eu am spus-o de mai multe ori, banii vor veni, chiar dacă mai târziu, dar punctele nu mai vin, odată pierdute.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Printre măsurile ce ar putea fi luate nu sunt excluse schimbarea antrenorului sau renunțarea la unele dintre jucătoare. Un salariu mediu al unei jucătoare de la CSM Roman este de 2.000 de euro, ceea ce înseamnă că „reducerea” de contract ar fi în jur de 400 de euro.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.