Dezvoltarea Romanului, sub semnul întrebării în 2018

189

Dezvoltarea orașului în anul ce abia a început pare a fi sub semnul întebării. Cel puțin deocamdată, având în vedere că proiectul de buget, supus în dezbatere publică, nu cuprinde și secția de dezvoltare. Cu toate acestea, primarul Lucian Micu va continua discuțiile cu reprezentanții diferitor categorii profesionale ori sociale.

Am postat pe site-ul Primăriei Roman proiectul de buget pe anul 2018 pentru dezbaterea publică. Venisturile sunt estimate la circa 61.500.000 lei. Nu sunt situațiile finale întrucât nu avem sumele de echilibrare care vor veni de la Consiliul Județean și nici proiectele de investiții dar, pe măsură ce vom avea aceste sume și proiecte, le vom posta și pe acestea.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Pentru a se încadra în veniturile estimate, cheltuielile materiale de la nivelul Primăriei și a instituțiilor subordonate vor fi anul acesta la 90% față de 2017.

Așa cum am declarat de săptămâna trecută, am demarat deja dezbaterile pe buget. Săptămâna trecută m-am întâlnit cu toți  consilierii locali pentru a discuta tot pe această temă. Au înțeles cu toții că va fi un buget de austeritate. Le-am adus la cunoștință și decizia mea de a reduce cu 10% cheltuielile materiale pentru a echilibra bugetul, pentru că veniturile erau mai mici decât cheltuielile. În perioada următoare vom lucra să identificăm soluții și sume și pentru secțiunea de dezvoltare a bugetului.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Proiectul de buget al Romanului pe 2018 poate fi consultat mai jos:

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult