Exclusiv: Percheziții în Roman

de | 28/01/2018 | Actualitate, Local

Polițiști, jandarmi și lucrători ai trupelor speciale au descins, duminică dimineață la mai multe adrese din municipiul Roman. Oamenii legii au avut în desfășurare mai multe acțiuni în paralel. Una dintre percheziții a avut loc la o casă de pe strada Martir Cloșca, iar celelalte activități, la locuințe sau la unități de alimentație publică de pe alte străzi apropiate.

Aceștia au efectuat două percheziții domiciliare, mandatele fiind emise de instanță pentru a-i ajuta pe anchetatori în instrumentarea unor dosare penale aflate în lucru, dosare privind comiterea infracțiunii de tâlhărie.

De asemenea, polițiștii au mers în baruri și săli de jocuri, acolo unde aveau informații că există riscul major de săvârșire a unor fapte antisociale. Polițiștii de la Biroul Rutier au fost și ei implicați în acțiunea de amploare, aceștia având în atenție alte aspecte.

Conform unor surse oficiale, acțiunea oamenilor legii de duminică, 28 ianuarie, nu este una singulară; scopul principal al acestor activități este acela de a păstra în oraș o stare de siguranță și de normalitate.

perchezitii in Roman 1 perchezitii in Roman 2 perchezitii in Roman 3 perchezitii in Roman 4 perchezitii in Roman 5

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.