Handbal Liga Florilor: CSM Roman înfrântă categoric în deplasare

de | 04/03/2018 | Local, Sport

După doar trei zile de la meciul în deplasare la Dunărea Brăila, CSM Roman a jucat, tot în deplasare, contra Măgura Cisnădie, ocupanta locului trei în clasament. Perioada scurtă de rapaus și-a pus clar amprenta pe jocul echipei din roman care nu a emis nici o pretenție în fața unei echipe mult mai fresh. Jocul a fost dominat clar de gazde iar CSM Roman a reușit doar de două ori să se apropie la doar un gol distanță. La pauză tabela indica 15-11 în favoarea gazdelor iar la finalul meciului scorul era de 29-23.

Pentru CSM Roman au marcat: Ana Maria Popa – 5 goluri, Ana Miriam De Sousa – 5, Alexandra Iovănescu – 3, Carmen Stoleru – 3, Jasna Boljevic – 3, Loredana Vartic – 1, Lăcărmioara Cîlici – 1, Ana Maria Simion – 1 și Anca Polocoșer – 1.

Clasament

[jsStandings id =”33634″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;gd_chk;point_chk;emblem_chk”]

Următorul meci al echipei de handbal feminin CSM Roman va avea loc pe 10 martie, la Sala Sporturilor din Roman, împotriva CS Rapid USL Metrou București (la data redactării articolului nu era fixată ora desfășurării meciului).

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.