Deputatul Iulian Bulai caută consilier parlamentar

245

Deputatu USR Iulian Bulai caută un consilier parlamentar și, pentru aceasta, a postat un anunț pe Facebook. Parlamentarul romașcan are nevoie de consilier parlamentar în București. Cel care va ocupa acest post va lucra la Comisiile de Cultură și Egalitate de Șanse.

Vrei să fii colegul sau colega mea? Vrei să lucrezi împreună cu parlamentarul USR din Comisiile de Cultura și Egalitate de Șanse? Vrei să fii parte a celui mai ambițios partid parlamentar? Vrei să fii parte a generației care se implică în politică cu cele mai bune intenții, profesionalism și dedicație? Atunci aplică pentru poziția de consilier parlamentar! Vei lucra cu mine la Parlament. Cu jumătate de normă. Ce caut? O persoană care: să inspire, să aibă cunoștințe juridice, să lupte pentru echitate socială, să aibă experiență profesională sau să fie un student/o studentă apreciat/apreciată, să fi avut expunere internațională/să fi fost student Erasmus, să cunoască minimum două limbi străine.”

Iulian Bulai, deputat USR

În anunțul deputatului Iulian Bulai se precizează că studiile nu reprezintă o condiție, pentru că sunt multe tipuri de absolvenți care s-ar potrivi pentru această funcție. Se cer, însă, calități excelente de comunicare și relaționare. Cei interesați de acest loc de muncă pot trimite, până pe 30 martie, un CV și o scrisoare de intenție la: iulian.bulai@cdep.ro. Este pentru prima dată când un parlamentar caută oameni în echipă printr-o metodă deschisă, așa cum este anunțul de pe Facebook. În general, consilierii parlamentari sunt aleși fie dîn rândul membrilor de partid, fie din exterior, dar fără a se apela la o astfel de metodă.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.