Sens giratoriu lângă Biblioteca Municipală

de | 12/03/2018 | Administrație, Local

Administrația publică loală se gândește ca la intersecția dintre bulevardul Roman-Mușat și strada Cuza Vodă să fie amenajat un sens giratoriu în locul semafoarelor. Despre acest proiect a vorbit luni, 12 martie, primarul Lucian Micu.

Am gândit, la intersecția străzii Cuza Vodă cu bulevardul Roman Mușat un sistem nou, un sens de girație, dar care presupune diminuarea suprafeței de trotuar, atât la Biblioteca Municipală, cât și la fântâna arteziană. Va fi un sens de girație pe bază de balize, apoi se va face unul ce poate fi mutat, așa cum este cel de la doi măgari.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Primarul este de părare că sensul giratoriu se va putea amenaja anul acesta, dar lucrările nu pot încep mai devreme de luna iulie, pentru că zona se află încă în perioada de monitorizare post-finanțare (amenajarea acelei intersecții face parte dintr-un proiect mai mare, realizat cu bani europeni și care a fost implementat în urmă în urmă cu cinci ani).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.