Pompierii romașcani au salvat victima unui accident rutier

de | 14/03/2018 | Actualitate, Fără categorie, Rural

Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au salvat un om rănit. S-a întâmplat miercuri, 14 martie, în timp ce pompierii se întorceau de la o misiune de recunoaștere în teren. Pe raza localității Cotu Vameș din comuna Horia salvatorii au văzut o persoană – un bărbat, în vărstă de aproximativ 71 de ani – care era la marginea carosabilului, fiind rănită în urma unui accident rutier.

Fără să stea pe gânduri, echipajul de salvatori romașcani au evaluat victima şi au acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Ulterior, bătrânul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

victima accidenta salvata de ISU 1 victima accidenta salvata de ISU 2 victima accidenta salvata de ISU 3 victima accidenta salvata de ISU 4

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

2 Comentarii

  1. Marcel Bujor

    Felicitări și echipajului SAJ, d-rei doctor Maria Ilinca în special, fiindcă este un adevărat profesionist !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.