Pensionarii pot petrecere Paștele ortodox în stațiune

69

Casa de Pensii Neamț anunță că pentru a patra serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 5-7 aprilie, sunt alocate 43 bilete de tratament, în următoarele stațiuni: Covasna, Geoagiu Băi, Olănești, 1Mai – Oradea, Pucioasa, Amara, Nicolina și Sarata Monteoru. Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției. O serie de tratament durează zece zile, astfel că cine pleacă la începutul lui aprilie la tratament are toate șansele de a petrece Paștele ortodox în stațiune.

Au rămas nerepartizate, deoarece nu au fost solicitări pentru acestea, un număr de 7 bilete – două bilete pentru Amara, patru bilete pentru 1Mai – Oradea și un bilet pentru Pucioasa.

Pentru anul 2018 Casa Județeană de Pensii Neamț a primit 977 bilete de tratament la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă “TBRCM” SA, pentru toate cele 19 serii de tratament ale anului 2018, fiind valorificate pentru primele trei serii de tratament balnear 112 bilete de tratament.

Până la această dată, 4.151 de posibili beneficiari au solicitat deja acordarea unui bilet de tratament balnear pentru anul în curs.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult