Carmen Stoleru a vorbit elevilor de la LPS despre sacrificiile unui campion

de | 18/03/2018 | Educație, Local, Sport

Elevii Liceului cu Program Sportiv Roman şi căpitanul echipei de handbal feminin CSM Roman, Carmen Stoleru, s-au întâlnit vineri, 16 martie, activitatea fiind parte din proiectul „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“.Carmen Stoleru a vorbit elevilor la invitația Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Neamț, ora fiind, astfel, ieșită din tipar, dar foarte atractivă.

Căpitanul CSM Roman le-a vorbit elevilor despre sacrificii, despre determinare și despre viața de sportiv.

Sunt foarte onorată că pot împărtăși aceste lucruri frumoase cu voi. Sportul înseamnă muncă, mișcare, dar și multă cultură generală. Am reușit să ajung aici datorită ambiției și determinării. În 1998 am început handbalul, la Piatra-Neamț. Antrenorul meu mă punea să joc pe orice post, iar acest lucru mi-a folosit în carieră. Cel mai greu cantonament a fost când am venit la echipa din Roman, pe vremea domnului antrenor Liviu Paraschiv. Mă antrenam, plângeam și-mi scriam pe ușă că a mai trecut o zi. Dar am continuat și am învățat foarte multe, pentru că erau în echipă jucătoare mult mai bune decât mine, care mă forțau să ajung la nivelul lor. 

Carmen Stoleru, căpitan CSM Roman

Carmen Stoleru 1424

Carmen Stoleru a recunoscut că pentru ea sportul e pe primul loc, familia fiind pe al doilea loc. Handbalista le-a recomandat tinerilor să se joace „frumos” și să încerce să nu devină dependenți de tehnologie. Totodată, Carmen Stoleru a precizat că e foarte important să ai suporteri alături de echipă și la momentele mai puțin bune și le-a mulțumit tuturor celor care vin și susțin echipa de handbal feminin la fiecare meci.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.