Fotbal Liga a III-a: CSM Roman joacă acasă pentru a se menține pe podium

de | 28/03/2018 | Local, Sport

Primăvara capricioasă a făcut ca unele meciuri din Liga a III-a să fie amânate, meciul dintre CSM Roman și KSE Târgu Secuiesc urmând a se desfășura astăzi, 28 martie, de la ora 15:00.

În tur scorul a fost egal, 2-2, după un meci spectaculos în care romașcanii au ratat o lovitură de la 11 metri. CSM Roman trebuie să învingă pentru a se păstra pe podium ale cărui locuri sunt disputate aprig, în acest sezon, de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Aerostar Bacău și Oțeul Galați, echipe mult mai bine finanțate.

Ambele echipe vor avea ca adversar starea gazonului

Stratul generos de zăpadă de pe teren a trebuit îndepărtat atât cu utilaje grele cât și manual, cu ajutorul beneficiarilor de ajutor social. În ciuda eforturilor, gazonul se prezintă într-o stare departe de cea necesară desfășurării unei competiții sportive. Antrenorul Gabriel Țapu și-a arătat nemulțumirea legată de programarea meciului în aceste condiții, printr-o invitație trimisă Federației Române de Fotbal pe Facebook.

stadion Moldova gazon Iarna

Invităm FRF la o miuță!

Gabriel Țapu, antrenor CSM Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.