Fotbal: CSM Roman câștigă acasă chiar și cu două goluri anulate

de | 29/03/2018 | Local, Sport

Miercuri, 28 martie, CSM Roman a întâlnit acasă, pe Stadionul Moldova, KSE Târgu Secuiesc, meci contând pentru etapa a șaisprezicea a Ligii a III-a, etapă reprogramată datorită condițiilor meteo. Chiar dacă vremea a fost favorabilă în ziua meciului, căderile de zăpadă din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra terenului. Organizatorii au pus în fața băncilor echipelor niște europaleți pentru a facilita accesul către terenul de joc, teren care era îmbibat de apă și al cărui gazon a avut de suferit la contactul cu crampoanele jucătorilor, mai ales partea din centru care în repriza a doua era doar o mocirlă în care mingea se oprea inevitabil.

fotbal CSM Roman KSE Targu Secuiesc 2125

CSM Roman a început în forță, primul gol venind rapid, în minutul doi, odată cu prima greșeală a arbitrului de tușă de pe partea cu tribuna oficială: căpitanul Mădălin Popa execută impecabil o lovitură liberă dintr-un unghi dificil, mingea ia o traictorie curbă și intră în poartă dar portarul echipei adverse o scoate din aer. Tușierul, rămas cu câțiva metri în urma fazei de joc, anulează golul. Fotografia de mai jos îl contrazice.

fotbal CSM Roman KSE Targu Secuiesc 2127

După 15 minute oaspeții prind ceva curaj dar la o acțiune a lui Netbai acesta este faultat de portar în careu și se dictează 11 metri. Lovitura o execută Mădălin Popa dar portarul, inspirat, se aruncă în direcția șutului și apără. Dominația romașcanilor este categorică și în minutul 27 li se mai anulează un gol pe motiv de ofside, semnalizat de același arbitru care nu a văzut că mingea a trecut pe la un jucător advers.

Ocaziile s-au scurs continuu la poarta oaspeților iar golul a venit abia în penultimul minut de joc al primei reprize: Popa centrează iar Marian Marin, dominând careul advers prin înălțime, marchează cu capul la vinclu.

fotbal CSM Roman KSE Targu Secuiesc 2255

Repriza a doua a avut un cu totul alt istoric față de prima: oaspeții au venit de la vestiare mai hotărâți, au dominat jocul iar jucătorii CSM Roman au jucat mai mult cartea contraatacului. În minutul 66, Popa pasează în adincime către Netbai, acesta se demarcă impecabil și înscrie singur cu portarul. Oaspeții reușesc să înscrie în minutul 80 prin Oprea, pe fondul dominației oaspeților. Scor final: 2-1.

Înregistrare video (sursa Roman24.ro)

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.