Liceenii romașcani pot fi studenți pentru trei zile

de | 01/04/2018 | Educație, Național

Tinerii de la liceele din Roman (și nu numai) pot experimenta, pentur trei zile, viața de student. Oportunitatea de a lua contact cu mediul universitar a fost creată de Asociația Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Astfel, în perioada 3-5 aprilie se va desfășura proiectul „Student pentru 3 zile”, scopul evenimentului vizând în mod direct elevii aflați în anul terminal din cadrul liceului, dar și elevii aflați în clasa a XI-a.

Tinerilor li se va da prilejul de a cunoaște cu mare atenție viața de student într-un timp relativ concis și să experimenteze, atât viața studențească din campusurile și căminile universității, cât și activitățile de voluntariat coordonate de voluntarii Asociației Liga Studețească, de tip social, cultural, educativ, cât și sportiv. Cel mai important obiectiv al evenimentului reprezintă acomodarea tinerilor din cadrul liceal cu mediul universitar, dar și o trecere perceptibilă a modului de predare-învățare.” – comunicat de presă Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău

TInerii liceeni dornisi să experimenteze viața de student se pot înscrie online, completând formularul de pe această pagină. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.