Fotbal feminin: Vulpițele Galbene, victorioase în primul meci al returului

de | 01/04/2018 | Local, Sport

Duminică, 1 aprilie, echipa de fotbal feminin Vulpițele Galbene a evoluat acasă, pe stadionul Constantinescu Nehoi, împotriva echipei Progresul București, meci contând pentru etapa a opta din Liga a III-a.

Tinerele jucătoare au evoluat după o pauză lungă, fiind primul meci în aer liber din acest an, și le-a trebuit un pic să-și intre în formă, prima repriză terminându-se cu scorul de 1-0 pentru echipa gazdă. În repriza a doua s-au mobilizat mai bine și au înscris trei goluri, scor final: 4-0. Golurile au fost înscrise de Paula Agu (2),  Ana Gherasim și Ștefania Mocanu. Scorul ar putea fi considerat unul modest dacă ținem cont de faptul că Vulpițele Galbene au învins și cu 13 goluri diferență. Vulpițele Galbene se află pe primul loc în clasament, cu opt victorii din opt meciuri în care au marcat 46 de goluri și au primit trei.

fotbal feminin Vulpitele Galbene Progresul Bucuresti 2739

În ciuda diferenței de nivel de joc clară în favoarea „vulpițelor”, antrenorul lor s-a arătat ușor nemulțumit, lucru care trădează ambițiile clubului de a evolua.

Nu sunt prea mulțumit de jocul de astăzi, mai avem mult de recuperat după pauza competițională, ne-am intrat greu în formă, probabil că dacă am fi avut unul sau două meciuri amicale astăzi ar fi fost mai bine. Am întâlnit un adversar care s-a așezat pe două linii și s-a apărat tot timpul, ceea ce ne-a pus în dificultate și nu am reușit să marcă atât de mult pe cât ne-am dorit, le-am cerut foarte mult să marcheze și s-au precipitat și au ratat în ocazii de unu la unu la care ar fi trebuit să fie gol. Am câștigat cu 4-0, scorul este bun dar eu nu sunt mulțumit de calitatea jocului pentru că știu că putem mai mult și astăzi nu am demonstrat că e o echipă care trebuia să crească.

Adelin Tălmăcel, antrenor

Asociația Sportivă Vulpițele Galbene este o organizație non-profit unde toți membrii fac voluntariat, de la medic și psiholog până la antrenori și jucătoare.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.