Handbal Cupa României: CSM Roman, ultimul loc în Final Four

de | 02/04/2018 | Local, Sport

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat au avut loc meciurile din Final Four, disputate în sala „Olimpia” din Ploiești. CSM Roman a avut de înfruntat în primul meci lidera Ligii Florilor CSM București.

Prima repriză e fost una echilibrată, romașcancele chiar conducând jocul în prima parte, dar scorul la pauză a fost în defavoarea CSM Roman: 14-19. În repriza a doua echipa din Roman a ținut ritmul în primele zece minute, după care aproape că nu au mai contat în joc, martoră fiind tabela de marcaj la final de joc: 24-38.

În al doilea meci al weekendului, CSM Roman a întâlnit Dunărea Brăila, echipă înfrântă în primul meci de HCM Dunărea Brăila cu 29-23. În ciuda unei mai bune mobilizări mai bune, 14-13 pentru CSM Roman la pauză, echipa antrenorului Dumitru Muși a pierdut și această partidă cu scorul 24-28.

În finala Final Four s-au luptat CSM București cu HCM Râmnicu Vâlcea, meciul fiind condus cap-coadă ce echipa din București, scor final 29-22 (15-10 la pauză).

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.